Carpaccio de carbassó amb porro

Aprofitant la temporada d’estiu, en què tenim carbassons ecològics acabats de collir i plens de sol, us proposo un plat fàcil, fresc i nutritiu. Espero que us agradi!

Ingredients

  • 2 carbassons mitjans bio
  • sal i pebre negre
  • 2 cs d’oli d’oliva verge extra
  • el suc de 1 /2 llimona
  • la part blanca d’1 porro, tallada finament
  • formatge parmesà regiano
  • 1 cs de pinyons torrats

Preparació

  1. Amb una mandolina o un ganivet molt esmolat, tallar el carbassó en rodanxes molt, molt fines.
  2. Superposar rodanxes de carbassó en un plat i posar les tires de porro al damunt.
  3. En un bol barrejar el suc de llimona, l’oli, la sal i el pebre i rega bé el carbassó i el porro.
  4. Amb una mandolina talla encenalls de parmesano regiano i posa’ls damunt del carpaccio amb els pinyons torrats.
  5. Serviu immediatament.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s