Amanida d’endívies i alvocat amb fruits secs i cítrics

Ingredients

  • 4 endives
  • 2 alvocats
  • 2 aranges rosa
  • 1 magrana
  • 1 grapat de nous pelades
  • 1 cullera sopera de pinyons torrats
  • Suc d’1 llimona

Ingredients per a la vinagreta

 

  • 1 cs d’oli de nous de primera pressió
  • 2 cs d’oli d’oliva verge extra
  • 1 cs de mostassa fina
  • 1cs de vinagre de poma sense pasteuritzar
  • Sal i pebre

Preparació

  1. Renta i talla les endives per la meitat i després en tires fines de dalt a baix i eixuga-les bé.
  2. Obre els alvocats pel mig, treu els pinyols i amb una cullera treu tota la polpa, talla-la en cubs, posa-la en un bol i rega-la amb el suc de la llimona.
  3. Desgrana la magrana.
  4. Pela i talla a viu (sense que hi quedi cap pell ni a l’exterior ni entre els grills) les aranges.
  5. Fes la vinagreta barrejant tots els ingredients.
  6. Agafa 4 plats i reparteix-hi les endives, la magrana, l’aranja, les nous i els pinyons.
  7. Rega cada amanida amb la vinagreta.

Els consells de la Lydida

Si no ets massa amic de les aranges pots substituir-les per taronges o mandarines.
Procura utilitzar productes bio, la teva salut t’ho agrairà!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s