Clafoutis de bròcoli i carrota

el

Ingredients

  • 1 bròcoli petit bio
  • 4 carrotes bio
  • 10 cl de crema de cuinar de civada o d’arròs
  • 2 ous de gallines que corren
  • 50gr de parmesano reggiano o manchego sec ratllat
  • sal i pebre

Preparació

  1. Encén el forn a 210º perquè es vagi escalfant.
  2. Renta i raspalla les carrotes, ratlla-les, reserva.
  3. Talla el tronxo del bròcoli, parteix el barret pel mig i talla cada meitat ben fina (posa la part tallada al tallador i comença a tallar pel cap), treu la part dura del tronxo i talla el cor en làmines ben fines.
  4. Bat els ous i afegeix-hi la crema de cuinar, la sal i el pebre.
    En una safata que vagi al forn, ves posant a capes la carrota, el bròcoli i el formatge.
  5. Finalment, aboca la barreja d’ous i crema de cuinar.
  6. Enforna uns 15 minuts, el temps de parar la taula i preparar les postres, i ja pots degustar!

Deixa un comentari