Ingredients
- 1 bròcoli petit bio
- 4 carrotes bio
- 10 cl de crema de cuinar de civada o d’arròs
- 2 ous de gallines que corren
- 50gr de parmesano reggiano o manchego sec ratllat
- sal i pebre
Preparació
- Encén el forn a 210º perquè es vagi escalfant.
- Renta i raspalla les carrotes, ratlla-les, reserva.
- Talla el tronxo del bròcoli, parteix el barret pel mig i talla cada meitat ben fina (posa la part tallada al tallador i comença a tallar pel cap), treu la part dura del tronxo i talla el cor en làmines ben fines.
- Bat els ous i afegeix-hi la crema de cuinar, la sal i el pebre.
En una safata que vagi al forn, ves posant a capes la carrota, el bròcoli i el formatge. - Finalment, aboca la barreja d’ous i crema de cuinar.
- Enforna uns 15 minuts, el temps de parar la taula i preparar les postres, i ja pots degustar!