Remenat d’ous i carxofes amb arròs vermell

Ingredients per fer el Remenat d’ous i carxofes amb arròs vermell

  • 1 carxofa gran bio
  • 2 ous de les nostres pageses de Sant Julià
  • 50gr d’arròs vermell
  • 1 gra d’all
  • sal i pebre
  • ½ cs de llavors de sèsam
  • ½ cs d’oli d’oliva verge extra ppf

Preparació del Remenat d’ous i carxofes amb arròs vermell

  1. Mesura l’arròs en un vas, després posa’l en un colador per rentar-lo i aboca’l en un cassó. Afegeix aigua, dues mesures com les de l’arròs i posa a bullir. Quan arrenqui el bull, afluixa el foc i tapa el cassó, deixa-ho al foc fins que l’arròs hagi absorbit tota l’aigua.
  2. Renta la carxofa, talla la tija i la punta de les fulles fins a la zona tendra. Parteix-la en dues parts de dalt a baix. Talla cada meitat en 6. Agafa una paella posa-hi l’oli i deixa’l escalfar. Posa-hi les carxofes. Pela el gra d’all i talla’l en bastonets ben fins i després en dauets molt petits. Incorpora’ls a la paella amb un polsim de sal i pebre. Remena-ho tot ben remenat i deixa estovar les carxofes.
  3. Trenca els dos ous en un plat fondo, sala i bat ben batut. Aboca els ous a la paella de les carxofes i remena bé, barrejant l’ou amb la carxofa fins que l’ou estigui pres al teu gust.
  4. Posa l’arròs al plat amb un filet d’oli i les llavors de sèsam. Al damunt col·loca el remenat d’ou amb carxofes i ja pots assaborir.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s