Per què la tecnologia amb rajos infrarojos llunyans és beneficiosa per la salut?

on

La tecnologia FIR (amb rajos infrarojos llunyans) ofereix un gran nombre de beneficis específics per la salut i més concretament actua com a aïllant intel·ligent, tot contribuint a crear un entorn beneficiós pels processos naturals del cos.

Com funciona la tecnologia FIR?

El cos humà està format per cèl·lules i el seu element més important és l’aigua o plasma sanguini. De fet, els òrgans del nostre cos (com el cor, fetge, ronyons, òrgans digestius, vasos sanguinis, nervis, sang, ossos i pell), estan formats majoritàriament per cèl·lules i aigua.

Quan els raigs infrarojos llunyans penetren en els diferents òrgans del cos, es reactiven, enforteixen i revitalitzen, tot regulant el flux sanguini i normalitzant els sistemes. 

Per tant, la tecnologia FIR activa les molècules d’aigua del cos que, en conseqüència, milloren i augmenten la circulació de la sang i l’eficàcia del metabolisme.

En dilatar els recipients capil·lars, també s’activen les cèl·lules i teixits, promovent l’eliminació de residus d’una manera més ràpida i eficient i disminuint l’acidesa a la sang. Per tant, la tecnologia amb raigs infrarojos llunyans ajuda a perdre pes, eliminar toxines, netejar la pell i controlar els nivells de sucre.

Com s’eliminen les toxines gràcies a la tecnologia FIR?

Les toxines en el nostre cos apareixen en l’aigua com grumolls o glòbuls. Així, la circulació sanguínia es bloqueja i l’energia cel·lular es va deteriorant en les zones on s’acumulen aquestes toxines. 

Quan la tecnologia amb rajos infrarojos llunyans s’aplica a les molècules d’aigua, que contenen les toxines, l’aigua comença a vibrar i allibera els gasos encapsulats i altres materials tòxics cap al torrent sanguini. El cos els elimina naturalment mitjançant la suor, orina, excrements i sistema limfàtic. 

Com se sol utilitzar la tecnologia amb rajos infrarojos llunyans?

La tecnologia FIR és l’agent de calor superficial més utilitzat en els departaments de fisioteràpia i els tractaments amb calor són una de les maneres més antigues d’ús terapèutic. De fet, així els raigs penetren molt més i escalfen d’una manera més uniforme i ràpida que qualsevol altra font de calor. Per tant, són més efectius i proveeixen de calor directa als teixits més profunds i a les articulacions.

Beneficis per la salut dels productes amb raigs infrarojos llunyans

Existeixen diversos productes per a la salut, sovint fets amb materials com cotó, polièster o acrílics, que incorporen la tecnologia FIR.

A Queviures Liana tenim samarretes, leggins, bermudes, shorts, genolleres i canelleres de DR FIR, una marca que aporta solucions tecnològiques i innovadores dedicades al benestar i la salut de les persones. 

Els tèxtils de DR FIR actuen com a mirall reactiu, és a dir, que canvien la calor corporal per raigs infrarojos llunyans (FIR) adreçats a millorar el benestar i la bona salut de les persones.

Tots els teixits DR FIR formen part dels tractaments mèdics complementaris recomanats per la medicina alternativa, per al tractament de diverses malalties.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s