Pastís de formatge amb llimona

Pots decidir si el fas amb llimona o amb llima, però caldrà que siguin bio perquè has de fer servir la pell i és aquí on es concentren tots els productes químics per conservar-les.

Ingredients per fer Pastís de formatge amb llimona

  • Una pasta sorrenca (sablée)
  • 400gr de recuit de Casa Raubert
  • 2 llimones bio
  • 4 ous de Casa Ribal de Nagol
  • 100gr de sucre de coco
  • Mantega

Preparació del Pastís de formatge amb llimona

1. Preescalfa el forn a 180°.

2. Sobre un pla de treball enfarinat, estira la pasta amb el corró i col·loca-la en un motlle desmuntable sucat de mantega.

3. En un bol col·loca el recuit i bat-lo amb unes barnilles. Afegeix el sucre, els ous, la pell de la llimona (sense blanc) i el suc de les llimones.

4. Aboca la preparació al motlle, on ja tens la massa, i enforna 40 minuts.

5. Verifica que ja està cuit punxant-lo amb un ganivet, que ha de sortir ben sec. Si cal, deixa’l al forn 5 minuts més. Deixa’l refredar i desemmotlla. Ja està llest per a servir!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s