Paté de carxofes amb julivert

Ingredients per fer Paté de carxofes amb julivert

  • 210 gr de cors de carxofa
  • 75 gr de mató de Casa Raubert
  • 3 cs d’ oli d’oliva verge extra ppf
  • 1 cs de suc de llimona
  • 2 cs de julivert tallat molt petit 
  • sal i pebre negre

Preparació del Paté de carxofes amb julivert

  1. Posa un casó mitjà amb aigua al foc perquè comenci a bullir mentre arregles les carxofes. Neteja les carxofes i guarda’n només els cors.  Quan l’aigua bulli posa-hi les carxofes i deixa-les coure 20 minuts.
  2. Un cop fred, poseu la carxofa i el mató al bol de la batedora. Salpebreu i barregeu fins obtenir una pasta bastant suau.
  3. Afegiu el julivert, l’oli i el suc de llimona a la batedora. Barregeu fins que la pasta quedi cremosa. Serviu acompanyat de nachos, bastonets de carrota, fulles d’endívia… o el que us agradi!

Els consells de la Lydia per fer Paté de carxofes amb julivert

Si no tens temps de preparar aquest paté el mateix dia, pots fer-lo fins a 2 dies abans i conservar-lo a la nevera en un recipient tancat.
Si hi afegeixes una mica de crema de soja o d’arròs per diluir-lo una mica i donar-li textura de crema el podràs utilitzar per amanir un plat de pasta o unes patates al caliu (rectifica de sal i pebre!)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s