Melmelada d’albercoc sense sucre

Ingredients per fer Melmelada d’albercoc sense sucre

  • 500 grams d’albercocs frescos
  • 1 cullerada sopera d’Estèvia o un altre edulcorant natural
  • ½ got d’aigua

Preparació de la Melmelada d’albercoc sense sucre

  1. Pela els albercocs i treu-ne l’os.
  2. Col·loca els albercocs en un bol i afegeix la Stevia. Barreja i deixa reposar durant 30 minuts. Així la melmelada d’albercoc serà molt més saborosa.
  3. Col·loca els albercocs en una cassola amb aigua i cou-los a foc mig sense tapa. A mesura que es cuinen, ves retirant amb una cullera l’escuma que es forma (això és important per la consistència homogènia final de la melmelada casolana).
  4. Bull els albercocs durant 1 hora, aixafant-los amb una cullera a mesura que es vagin estovant. Si creus que la melmelada de fruites està molt espessa afegeix una mica més d’aigua i segueix cuinant.
  5. Passada 1 hora, la melmelada d’albercoc sense sucre estarà a punt! Deixa-la refredar a temperatura ambient i ja en podràs gaudir.

Els consells de la Lydia per la Melmelada d’albercoc sense sucre

Conserva la Melmelada d’albercoc sense sucre en un pot de vidre o recipient hermètic perquè es mantingui millor a la nevera o frigorífic.

Si les fruites no massa dolces, pots utilitzar una mica més de la quantitat indicada de Stevia per endolcir.

Enlloc d’Estèvia, pots fer servir: sacarina, mel, xarops… com a edulcorants.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s