Crema pastissera vegana

Ingredients per fer Crema pastissera vegana

  • 200gr de farina
  • 400ml de beguda de soja (o una altra beguda vegetal al gust)
  • 100gr de sucre de coco
  • 1 pessic de sal
  • 100ml de suc de llimona bio
  • 2 cp de ratlladura de llimona bio
  • 1/2 cc de vainilla en pols

Preparació de la Crema pastissera vegana

  1. En un bol petit, bat la farina amb la meitat de la beguda vegetal. Reserva.
  2. En un cassó petit, posa la resta de la beguda vegetal amb el sucre i la sal. Remena-ho bé fins que quedin ben dissolts.
  3. Afegeix-hi la barreja de farina amb beguda de soja. Barreja bé evitant que s’hi facin grumolls.
  4. Posa el cassó a foc mitjà i remena constantment fins que s’espesseixi.
  5. Afegeix la resta dels ingredients. Continua remenant i cou 1 minut més. Retira el cassó del foc i aboca el contingut en un bol de vidre.
  6. Col·loca un tros de paper encerat o embolcall de plàstic directament sobre de la crema pastissera per evitar que es formi crosta a la part superior.
  7. Posa la crema pastissera a la nevera unes quantes hores, fins que es refredi del tot.

Els consells de la Lydia per fer Crema pastissera vegana

Si no tens vainilla pots comprar alguna de les begudes vegetals amb gust de vainilla que trobaràs a Queviures Liana i també et funcionarà. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s