Fregalls, esponges i baietes per netejar fets amb fibres vegetals

Dia rere dia fem servir fregalls, raspalls i baietes per netejar, sense adonar-nos de les implicacions que això suposa per al planeta.
Cada any fem servir desenes de fregalls que no es podran reciclar ni compostar, ja que els que trobem habitualment a les botigues estan fabricats bàsicament amb plàstic, polièster i poliamida.

Uns plàstics que es van desgastant amb l’ús i que es van trossejant en partícules minúscules: els microplàstics. Aquestes partícules són tan petites que no queden retingudes en les plantes depuradores i milers d’elles marxen pels desaigües cada dia, sense fre, i arribant als oceans.

Sabies que cada setmana ingereixes 5 grams de microplàstics? Et sorprendrà saber que això és l’equivalent a una targeta de crèdit!
Les micropartícules que s’acumulen als mars i oceans són ingerides per espècies marines i acaben arribant als nostres plats. 

Hi ha moltes alternatives als productes convencionals de neteja: fregalls i baietes sense plàstic de diferents característiques, que et permetran trobar exactament el que necessites.
Tingues en compte que, a l’hora de netejar, treure el màxim partit a cada producte i reduir-los t’ajudarà a simplificar i minimitzar. Així, la neteja de la llar serà més fàcil, ràpida i natural. Recorda… a l’hora de netejar, menys és més.

Utilitza fregalls i baietes senzills i naturals t’evitarà problemes com la mala olor. Els fregalls d’origen vegetal són una gran alternativa sense plàstic per a la neteja. Són igual de còmodes i efectius que els convencionals, però sense plàstic ni tòxics. 
Fes-los servir per rentar plats, coberts, cassoles, paelles, superfícies i, fins i tot, per netejar el bany! Quan ja no donin més de si, recorda que són 100% compostables. Així que llença’ls al contenidor orgànic.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s