“Petit cap de setmana”: la prova de Queviures Liana

Torna el tradicional “Petit cap de setmana”, a Escaldes-Engordany, durant els dies 15 i 16 de setembre. Si participes en la gimcana en família, sàpigues que t’espera una prova a la botiga de Queviures Liana!

Per passar-la és molt important que hagis mirat atentament alguna de les 5 pel·lícules que et proposem, sobre les quals et farem algunes preguntes. Un consell? Para atenció a les parts on apareixen receptes de cuina i al què passa al voltant durant l’escena!

L’únic que hauràs de fer per passar la prova serà escriure en un full la pel·lícula que has vist, la resposta correcta a la nostra pregunta sobre l’escena i la recepta corresponent.
A més, hauràs de buscar i trobar un dels ingredients per preparar la recepta que has escrit a la nostra botiga. Fàcil, oi?!

Les pel·lícules que et proposem per passar la prova són:

  1. RATATOUILLE: en Rémy, la rata aprenent de xef, proposa la preparació d’una “ratatouille” per a una ocasió especial. Quina? Porta’ns la recepta escrita de la Ratatouille d’en Rémy i troba un dels ingredients per fer-la a la botiga.
  2. UN VIAJE DE DIEZ METROS: en Hassam diu a Madame Malory que ja està preparat per passar la prova per accedir a la seva escola de cuina. En què consisteix la prova? Porta’ns-en la recepta escrita i localitza un dels ingredients per fer-la a Queviures Liana.
  3. UNA PASTELERIA EN TOKIO: coneixes a en Doraemon i en Novita? Mengen uns pastissets tradicionals japonesos deliciosos i te’ls ensenyen a fer a la pel·lícula! Com es diuen aquests pastissets? Porta’ns la recepta escrita i busca un dels seus ingredients a la botiga.
  4. LES SAVEURS DU PALAIS: a la pel·lícula Madame Hortense Laborie prepara un menú especial per a la recepció de la família del President al Palau de l’Elisi. En què consisteix aquest menú? Porta la recepta escrita de les “Pommes de terre Julia” i troba’n un ingredient a Queviures Liana.
  5. LA DAMA I EL VAGABUND: en “Golfo” convida a la “Reina” a un restaurant on els serveixen un plat típicament italià. Com es diu el restaurant? Porta’ns escrita la recepta del plat que els serveixen i localitza un dels ingredients per fer-la a la botiga.

Quina d’aquestes 5 pel·lícules has escollit per passar la prova del “Petit cap de setmana” a Queviures Liana?

Més informació

Si vols més informació sobre el “Petit cap de setmana” pots llegir els articles que s’han publicat al Bon Dia, El Periòdic d’Andorra i Andorra Difusió o a la web del Comú d’Escaldes-Engordany.

A més, et pots descarregar el programa complet fent clic aquí.

Un comentari Digues la teva

Deixa un comentari