Ponx calent de magrana

el

Ingredients

  • Pell d’una taronja bio
  • 1 beina de vainilla
  • 400gr de nabius vermells
  • 2 magranes
  • 1 cs de mel de romaní

Preparació

  1. Renta els nabius, desgrana les magranes i passa-ho tot per la slow juicer o la liquadora per extreure’n el suc.
  2. Posa a escalfar, amb foc fluix, aquest suc amb la pell de la taronja i la beina de vainilla oberta. No ha de bullir.
  3. Deixa infusionar uns minuts i afegeix la mel.
  4. Ja pots degustar ben calent.

Els consells de la Lydia

Si no trobes els nabius frescos, els pots comprar congelats.
Si no tens slow juicer o liquadora, recorda que també pots fer el suc de magrana amb l’espremedor de taronges i triturar els nabius. En aquest cas, cola la beguda abans de servir-la.

Un comentari Digues la teva

Deixa un comentari